NederlandsEnglish
Menu
Winkelkarretje

About us

Welkom bij MonDepot!
MonDepot is een online stoffenwinkel waar je kledingstoffen vindt. De kledingstoffen zijn enerzijds afkomstig van bekende kledingmerken, anderzijds selecteren we regelmatig ook zelf een collectie 'zonder naam' van stoffen die we mooi en goed vinden. 
Wij werken uitsluitend online. Er is dus geen fysieke winkel waar je ons kan bezoeken. Wel kan je steeds en afspraak maken om de stof van je keuze eens te voelen en te bekijken. Onze werkruimte bevindt zich in Berchem bij Antwerpen.  
We testen de meeste stoffen zelf, zodat we goed weten wat we precies verkopen. Het aanbod van deze shop verandert regelmatig, dus kom zeker af en toe kijken! Voor alle duidelijkheid: we verkopen enkel de stoffen, niet de kleding die getoond wordt bij de stoffen en ook niet de patronen.

Op onze blog laten we regelmatig creaties van eigen hand zien. Kleding die we maken uit de stoffen die we verkopen. Op die manier willen we de stoffen nog beter in beeld brengen. 

We wensen je veel plezier in onze winkel en als je vragen hebt, horen wij het graag. Je kan ons steeds via mail bereiken op: info@mondepot.be

 

Meer Afrekenen Bekijk uw winkelkarretje Sluit winkelkarretje Uw winkelkarretje is leeg. Winkel hier verder. of Toevoegen aan uw winkelkarretje Uitverkocht