Zo blij met mijn Aster!

Zo blij met mijn Aster!

Helemaal in love met de Aster!

Een tijdje geleden naaide ik voor mezelf de Aster Trui uit La Maison Victor.  Ik vond hem echter te groot aan mijn schouders.

Maar ik bleef mooie creaties tegenkomen van de Aster en wilde het toch nog een keertje proberen.

Dus tekende hem een maatje kleiner uit.  Een maat die ik normaal nooit zou gebruiken maar blijkbaar valt de Aster toch wel ruimer dan normaal.

 

Ik gebruikte een stofje uit de collectie van La Maison Victor dat ik zelf verkoop in onze winkel GalleryFabrics.  Het is een breisel met gouddraad in verwerkt.  Voor de boorden heb ik deze boordstof gebruikt.

 

   

 

Het voor- en rugpand verlengde ik met 10 cm, alsook de mouwen.  Anders vond ik het model iets te kort.

Ik ben blij met het resultaat, zo zullen er nog wel enkele volgen voor de herfst die er weer zit aan te komen.

 

 

Even tijdens de lunchpauze met manlief naar buiten getrokken om fotootjes te trekken van mijn creatie.  De foto's werden op de site van het slachthuis recht tegenover onze winkel GalleryFabrics genomen.

 

 

 

 

En nu hop, terug aan het werk ;-)

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.