Pamtop in zijde

Pamtop in zijde

Pamtop in mooie zijde van Mooiloop

Er zijn weer heel wat leuke stofjes binnengekomen bij GalleryFabrics.

 

MOOILOOP (een Belgisch modelabel) maakt voornamelijk gebruik van zijde voor hun kledingmerk.

Zelf had ik zijde nog niet verwerkt tot een kledingstuk omdat ik dacht dat het moeilijk te verwerken was.

 

De Pamtop van La Maison Victor zat al een tijdje in mijn hoofd.  De ene keer dacht ik, ja dat is het leuke bloesje voor de zomer, de andere keer dacht ik dat het niets voor mij was.  Tot ik de prachtige stofjes van MOOILOOP zag binnenkomen.

 

Met dit stofje was het direct liefde op het eerste zicht:

 

En de Pamtop is een heel fijn patroon, het zat super vlot in elkaar.  Ook had ik nog een stofje liggen voor de Kristy rok, het stofje dat oorspronkelijk voor dit model gebruikt werd.  Ik heb de rok wel iets ingekort omdat ik niet echt voorstander ben van rokken onder de knie.  En ik vind het geheel wel leuk passen.

 

 

Het zijdestofje zit zalig om het lijf!!  Wat een heerlijk gevoel, en dus ook perfect om te gebruiken voor de PamTop van La Maison Victor.

 

 

 

Laat nu alstublieft de warmte van de lente snel komen!  Ik heb er zin in...

 

Patroon: PamTop en Kristy rok van La Maison Victor

Stof: Mooiloop - Habutai zijde Roze bloemen voor de PamTop van GalleryFabrics en stof van LaMaisonVictor voor de Kristy rok

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.