Nieuw kinderkledingmerk: No Added Sugar.

Nieuw kinderkledingmerk: No Added Sugar.

No Added Sugar is een Brits kinderkledingmerk.

Lang zijn we ermee bezig geweest maar nu kunnen we met trots een nieuw kinderkledingmerk aan u voorstellen.  Mondepot heeft een hele reeks stoffen in huis gehaald van No Added Sugar.

No Added Sugar, opgericht door Deborah Medhurst, is een Brits kinderkledingmerk dat luxe en eigentijdse kleding voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar creëert.   Ze maken kledingstukken van hoge kwaliteit en dat zie je meteen aan hun prachtige stoffen.

Toen de stoffen hier arriveerden (in 3 keer omdat het er zoveel waren) deed ik telkens een kleine vreugdedans.  Die kwaliteit, die prints... zo uniek!!!  Ik heb al een favoriet!!  Welk is die van jullie?

Dit is een heerlijk zachte jacquard met prachtige kleuren en prachtige print.  Ik maakte voor mezelf de bomber zonder sluiting van SVDHZ3.

Verder gingen er ook nog enkele topblogsters aan het werk met stofjes van No Added Sugar.

 

Katrien (KaatjeNaaisels) ging aan de slag met de Mirage Lurex Woven.  Haar creatie kan je terugvinden op haar blog.

 

 

Isabel (Bel'Etoile) ging dan weer aan de slag met een heel ander stofje, het is een Taffeta en heeft een prachtige glans.

Ze maakte een bomber voor haar dochter.  Isabel kan je hier volgen.

 

Sylvia ging dan weer aan de slag met een fantastisch katoentje: Wonderment.  Ze maakte voor haar dochter een zomerse rok.  Mis geen enkele blogpost van Lily en Woody hier.

 

 

Annick (MinnieMie) maakte een complete set met No Added Sugar stofjes.  De sweater 'Hotel Mama' is een French Terry en de rok is een poplin katoen.  Haar creaties kan je hier bewonderen.

 

 

Ikzelf ging aan de slag met een heerlijke poplinkatoen, Yarn Dye Check.  Ik maakte voor mijn dochter de Vienna jurk van Bel'Etoile en KaatjeNaaisels.

 

 

 

Al deze stoffen en meer van No Added Sugar zijn zo dadelijk te verkrijgen op Mondepot.be!

Benieuwd naar jullie reacties ;-)

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.