Meet Vienna!

Meet Vienna!

Vienna Jurk - het nieuwe patroon van Bel'Etoile en KaatjeNaaisels.


Ik mocht al reeds eerder kennismaken met het nieuwe patroon van Bel'Etoile en KaatjeNaaisels: de Vienna Jurk.Het originele aan de Vienna jurk is dat het rokdeel afgerond is en gerimpeld aan het bovenstukje wordt bevestigd.

Er zijn verschillende opties ook bij het patroon gevoegd.

Samen met Isabel organiseerde ik een workshop rond digitaal textielontwerpen.  Het werd een duoworkshop waarbij we tijdens de eerste sessie een eigen stofje ontwierpen en we tijdens de tweede workshop het stofje omtoverden tot een prachtige Vienna Jurk.

 Mijn dochter staat ontzettend goed met nauwer aansluitende bovenstukjes, dus dit modelletje is haar op het lijf geschreven.  Ik maakte er dan ook al twee en ben van plan er nog meer te maken.

 


De eerste Vienna maakte ik in een stofje van Art Gallery Fabrics, een katoentje.

 

 


 

 

Daarna maakte ik de jurk nogmaals in het zelfontworpen stofje.  Ik vind dit stofje zo prachtig passen bij de Vienna Jurk.  Het vogeltje dat op de stof gedrukt staat is voor mij pure nostalgie.  Mijn vader tekende altijd dat vogeltje voor ons.  Dus het jurkje heeft wel iets speciaals.  Een ontwerp van Isabel (Bel'Etoile), zo'n lieve en toffe vriendin en dan nog eens in een stofje met een speciale betekenis.  Een topcombinatie dus ;-)

 

 

 

 

De gerimpelde kapmouwtjes zijn zo schattig ;-)

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Welke versie vinden jullie het mooist?

 

 

Benieuwd naar wat de andere bloggers er van gemaakt hebben?  Kijk snel hieronder!Patroon: Vienna Jurk - Bel'Etoile: hier aan te kopen (gebruik code VIENNAPARTY en krijg 10% korting tot het einde van deze blogtour)
Stof: GalleryFabrics en zelfgemaakt ontwerp

    

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.