Knalrode Moiano

Knalrode Moiano

Moianocoat in knalrood

Mijn dochtertje had geen leuke zomerjas. Dus als het 's morgens nog wat kouder was droeg zij nog steeds een winterjasje. Daar moest snel verandering in komen.

 

En plots zag ik daar op Facebook het nieuwe patroon passeren van StraightGrain: de Moiano Lente/Zomerjas voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Ik heb het dan ook direct gekocht.

 

Mijn dochter wordt binnen twee weken 2 jaar. Ik maakte dus alvast de twee jaar.

 

Ik had van een Scapa uitverkoop nog een licht wollen knalrood stofje liggen. Dat leek me wel geschikt hiervoor. En de combinatie met een Art Gallery stofje wit met zwarte hertenkoppen leek me super leuk. Dus we gingen aan de slag. Een echt madammenjasje is het geworden vind ik.

 

 

Ik ging voor de versie met kraag en knopen en eenvoudige paspelzakken.

 

 

De jas is volledig gevoerd en professioneel afgewerkt.

 

 

 

Details aan de mouwen werden toegevoegd alsook een rugflapje met knopen. De jas heeft ook stolpplooien wat deze nog mooier maakt.

 

  

 

Aangezien mijn dochtertje een smal meisje is valt hij iets te breed maar daar groeit ze snel wel in!

 

  

 

Een kleine, pittige meid laten poseren is niet makkelijk...  Maar als ik vroeg of ze eens aan de bloemetjes wou ruiken deed ze dat onmiddellijk.  Ze had zelfs de bloemetjes al in haar mondje, mijn kleine deugeniet!

 

 

    

 

Ik kan al niet wachten om aan de volgende versie te beginnen. Volgende keer wordt het er eentje met een rits en kap vermoed ik. Zalig patroon en heel duidelijk en eenvoudig uitgelegd met heel duidelijke tekeningen. Zelfs voor beginners is dit patroon dus echt te doen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.