Kleine kindjes worden groot...

Kleine kindjes worden groot...

Een Leather Sweater voor de kids!

Kleine kindjes worden groot... en omdat het allemaal zo snel gaat wilde ik graag voor mijn twee kindjes een truitje maken met hun meest gebruikte woordje.

 

Daar moest ik dus niet lang over nadenken...  Mijn dochter is twee en zegt maar al te graag: NIET! tegen papa of mama.  En die grote zoon van inmiddels vier vindt het wel eens leuk om te vloeken.  En eerlijk gezegd moet ik dan stilletjes lachen omdat ik het zo schattig vind.  Oké vloeken is not done maar als je een vloekwoord dan nog eens heel anders uitspreekt is het best grappig.  Zijn veelgebruikt woordje dezer dagen is dus DJOE hé!  (dju hé ;-))

 

 

 

Dus maakte ik voor mijn dochter en zoon de Leather Sweater van La Maison Victor.  Een heel leuk patroon.  Om het geheel passend te maken gebruikte ik voor de schouderstukken telkens de kleur van de trui van broer/zus.

 

 

Het is een heerlijk zachte trui geworden.  Ik gebruikte de French Terry Brushed van GalleryFabrics in de kleuren dark grey en corn.  Er zijn ook nog andere kleuren in het assortiment van die heerlijke French Terry.

 

 

En hier nog enkele fotootjes van mijn twee oogappeltjes:

 

 

 

 

 

 

Stof: French Terry Brushed - GalleryFabrics

Patroon: Leather Sweater - La Maison Victor

Applicaties: Zelf gemaakt i.s.m Veys Bedrijfskleding/GalleryFabrics

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.