Een stoffenschat ontdekt

Geniet mee van een schat aan stoffen die ik ontdekt heb

Mijn man verkoopt werkkleding en heeft het bedrijf overgeërfd van grootvader op vader.  En in die zaak hebben ze een eigen atelier.  Vroeger werd alles in eigen atelier gemaakt en waren er veel naaisters in loondienst.  Die tijd is jammer genoeg helemaal gedaan.

 

Er werden in die tijd, en ook nu nog wel, een heleboel stoffen aangekocht voor de productie van werkkleding.  Een tijdje geleden ben ik eens gaan neuzen wat er allemaal te rapen viel ;-)  Een enorme hoeveelheid stoffen op rol, voornamelijk polyester/katoen.  Werkkleding moest goed zitten maar vooral ook makkelijk in onderhoud zijn.  Dus voor de mensen die niet van strijken houden ideaal!!

 

Aangezien het voor mij veel te veel is om zelf te verwerken ga ik eens de tijd nemen om de stoffen te fotograferen en op deze webshop te plaatsen.  Ik heb alvast een voorproefje gemaakt:

 

 

Wat denken jullie?  Kan het ermee door?

 

Ook mijn lieve vriendin en blogster Bel'Etoile mocht een tijdje geleden al enkele stofjes uitkiezen.  Toen was er nog geen sprake van GalleryFabrics.  Ik deel ook graag haar creaties met u mee:

 

1. Op deze foto is haar dochtertje Sterre te bewonderen in een ontzettend mooie jurk met strik, dit is een lichtgroene stof polyester/katoen.

 

 

2.  Ook heeft ze met de lichtblauwe en lichtgroene stof de Jacob broek gemaakt:

 

 

 

Zijn het geen juweeltjes?  Die kleine meid van haar heeft echt wel een uitpuilende kleerkast!!!

 

3. De lichtroze stof werd door haar gebruikt om er een kussensloopkleedje van te maken.  Bovenkant is van een kussensloop gemaakt en het rokgedeelte met de roze stof.

 

Schattig snoetje, toch?

 

 

4. Als laatste creatie: Een echt prinsessenkleed voor Sterre!!!  Prachtig!!

Sterre in een sprookjeswereld!!  

 

 

 

De groene, blauwe en roze stof komen al zeker op de website te staan.  Benieuwd naar meer?  Blijf dan onze website volgen!  

Want het zijn er veel....

 

Tot gauw xx

 

Ook de blog van Bel'Etoile kan je volgen op: http://beletoile.blogspot.be

 

Reacties

  1. Barbara Barbara

    Waaaaaauw, die stofjes zien er heerlijk uit!! Wat een mooie kleurtjes ook!! Isabel volg ik al, wat maakt ze prachtige dingen!! Hier nog zonder buikje, dat moet dan idd wel al effe geleden zijn :-)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.