Een poezenjurk - de Dulcie Dress: gratis patroon!

Een poezenjurk - de Dulcie Dress: gratis patroon!

Een jurk volledig naar haar goesting!

Dat ik iets met de stof moest doen voor mijn dochter Elize wist ik van minuut één.  Mijn dochter is verzot op poezen, en dan vooral als ze op haar kleding staan.  Want een poes hebben we niet in huis, zou ook echt niet gaan met onze hond!

Daarom houden we het dus bij kleding!  Ik moest en zou er een jurk mee maken.  Toen ik het stofje liet zien werd ze er ook heel direct vrolijk van.  Ik kreeg de mooiste lach die een moeder wensen wil.
Dat komt dus voor elkaar, lieve kleine meid!

En een jurk dat werd het!  Ik had al een paar keer de Dulcie Dress van Sewpony zien passeren in blogland.  Een gratis patroon bovendien!!  Dat maakt het uiteraard nog interessanter!

Het zalige aan deze jurk is dat ze grote zakken heeft.  En die kinderhandjes van haar vinden dat geweldig.  Ze stopt er zelf haar popjes in ;-)

 
De foto's werden net zoals in mijn vorig blogbericht in de Ardennen getrokken.  Ik vond het een ideale locatie om hier zowel de creatie van de zoon als de dochter te fotograferen!!  Het was tijdens een weekendje weg.  Broeiend warm, maar een heerlijk landschap.
 
 
Haar popje mocht wel niet ontbreken.  Die wordt overal mee naartoe gesleurd ;-)  Eindeloze conversaties geschieden tussen haar en haar pop.  De grootste geheimen worden haar verteld.  Dat een kind zo toegewijd kan zijn aan haar pop, zo mooi om zien!
 
 
 
 
 
Zalig toch, die zakken?  Die kleine handjes kunnen daar volledig in verdwijnen.
 
 
 
 
Onlangs maakte Isabel van Bel'Etoile een prachtige Dulcie Dress voor haar dochter met één van onze stofjes uit de collectie van RitacoRita.  Ze schreef er dit blogbericht over.
 
Nog niet overtuigd?  Klik op onderstaande link en je kan daar het patroon gratis downloaden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.