Een Cisse en een Leather Sweater

Een Cisse en een Leather Sweater

Een Cisse en een Leather Sweater voor de zoon. Hij wilde absoluut iets met de racewagen stof die volgens hem een echt Rox gehalte heeft.

Cisse is een patroon van Zonen09 voor een rechte, smalle broek met aparte rugpas, meerdere zakken en verstelbare elastiek in de tailleband.  Met het patroon kan je zowel een korte als een lange broek maken.

 

Ik had het patroon van de Cisse al lange tijd geleden aangekocht maar was er nog altijd niet aan begonnen.  Binnenkort vertrekken we op vakantie en aangezien die kleine jongen groeit als kool besloot ik om een korte versie van de Cisse te maken.

 

Ik had nog een stofje liggen en besloot ermee aan de slag te gaan.  Het is de versie geworden met steekzakken, zakken in de rugpasnaad en valse gulp.

 

Ik had nog een restje knoopsgatenelastiek liggen en gelukkig was dit net voldoende voor een broekje.

 

Mijn kleine jongen is ontzettend blij met zijn broek en wil hem niet meer uitdoen (ondanks het slechte weer).

 

Fotograferen is niet echt zijn passie...  en chanteren kan hij als de beste.  Dus om op de foto te gaan kon dit enkel op één voorwaarde: de moto moest mee ;-)

 

De outfit was enkel compleet met ook een zelfgemaakt bovenstuk.  Ik had deze week enkele stoffen ontvangen met kinderprints en hij was dus wild van de racewagens.  Hij is tegenwoordiger in de ban van Xavier van Rox (volgens hem is zijn naam wel Saphier maar bon).   

 

Ik had ook nog het Leather Sweater patroon liggen dat ik online besteld had bij La Maison Victor.  Ik had het ook nog nooit uitgetest.  Wat een makkelijk patroon!!  Volledig te maken op de overlock, en zo snel klaar!!!  

 

De racewagen stof is een sweaterstof en de schouderstukken heb ik gemaakt van donkerblauwe jeans.  Halsboord, mouwboorden en zoomboord zijn allemaal gemaakt van donkerblauwe boordstof.

Er zullen er zeker nog volgen!

 

En dan hier mijn kleine 'Saphier' in zijn nieuwe kleertjes:

 

 

 

Het serieuze poseerwerk veranderde al snel in gekke bekkenwerk:

 

 

 

 

Korte broek: patroon Cisse Zonen09

 

Trui: Leather Sweater La Maison Victor

Stof: Sweaterstof Racing Cars

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.