Een bomberjas in een stof van Anne Kurris

Een bomberjas in een stof van Anne Kurris

De stoffen van Anne Kurris zijn heerlijk om te verwerken. Ik maakte hier een bomberjas met een wel heel girly stofje van Anne Kurris. Mijn dochter is fan van al dat bling bling.

De Sallie jas uit La Maison Victor is een bomberjas patroon.   Toen de nieuwe stoffen van Anne Kurris geselecteerd werden viel mijn oog direct op deze heel speciale stevigere stof.  Het is een witte geweven stof met structuur en bedrukt met zilver metallic.  De stof blinkt prachtig bij zonlicht.

 

 

De binnenkant werkte ik af met een stof uit de nieuwe collectie van See You at Six.  Voor de boorden werd daar de bijpassende boordstof voor gebruikt.  Ook bevestigde ik een ophanglusje zodat hij in school makkelijk opgehangen kan worden.

 

 

 

Mijn dochter is echt wild van haar nieuwe jas.  Zelfs bij die zuiderse temperaturen van de afgelopen dagen vond ze het niet erg om foto's te nemen.

En mijn kleine dame kiest haar accessoires tegenwoordig zelf.  Een zonnebril en pet mochten bij deze bomber niet ontbreken.  

Het patroon is eigenlijk ongevoerd maar je kan de jas heel makkelijk zelf voeren.  Een heel duidelijke tutorial daarvoor kan je hier terugvinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze stof van Anne Kurris komt online op woensdag 25 april om 20u @mondepot.be.

 

Patroon: Sallie Jas - La Maison Victor

Stof voering: See You at Six - Screens 

Boordstof: See You at Six - Stof Blauw

Stof bomber: Anne Kurris 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.